Volledige en selectieve afbraakwerken


Er is niets mooier dan een nieuw begin! Daarom is het ook belangrijk dat dit niet stroef of onprofessioneel verloopt. Nijlense Bouwwerken BVBA in Nijlen begeleidt u daarom met het nodige vakmanschap doorheen uw afbraakwerken.

Misschien wilt u echt wel helemaal opnieuw beginnen en dan kunnen wij zorgen voor de volledige afbraak van het gebouw. Het kan uiteraard ook zijn dat u selectief te werk wilt gaan en enkel een muur of schoorsteen wilt neerhalen. Ook dan zorgen wij voor een vakkundige afwerking van het project. Verder kunnen wij u bijstaan bij het uitgraven van een kelder, nivelleren van een tuin of graven van sleuven. Kortom, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos opnieuw kan beginnen met bouwen.

Bekijk onze werkzaamheden in onze fotogalerij en contacteer Nijlense Bouwwerken BVBA in Nijlen vervolgens zo snel mogelijk! Wij staan u met plezier te woord en stellen een volledig vrijblijvende offerte voor u op.


Hebt u nog andere werkzaamheden met betrekking tot renovatie, vloeren, ruwbouw en rioleringswerken? Dan bent u nog altijd op het juiste adres!
Ons team staat samen met de nodige professionaliteit voor u klaar.

Back to Top