VLOER- EN TEGELWERKEN VOOR BINNEN EN BUITEN

Voor de plaatsing van vloeren en tegels is het beter om een professional in te huren. U zal zien dat dit hard werk is en beter weggelegd is voor vakmannen met een oog voor detail. 

Vloer- en tegelwerken in nieuwbouw en renovatie

Of het nu om een nieuwbouw of om een renovatie gaat, het team van Nijlense Bouwwerken bvba in Nijlen verzorgt de vloerprojecten in uw bedrijfspand, winkel of woning tot in de puntjes.

Uitgebreide mogelijkheden voor vloeren

Op het vlak van vloerwerken zijn we veelzijdig en op alle vlakken inzetbaar. Wij werken bijvoorbeeld uw trap af in natuursteen of tegels, maar kunnen meteen uw terrasvloer leggen. Of wilt u dat wij helpen met uw mozaïek? Mozaïek brengt namelijk veel creativiteit en kleur met zich mee en zorgt zodanig voor een opleving van uw huis. Het maakt niet uit, wat u wilt. Wij staan voor u klaar!

Door de goede band met onze onderaannemers, kunnen wij een goede prijs garanderen.  Test het zelf uit en laat een vrijblijvende offerte opmaken!

Offerte vloerwerken

Neem contact met ons op voor al uw vragen of voor een vrijblijvende offerte voor uw vloerwerken. 

Bekijk zeker en vast ons portfolio al eens om te ontdekken hoe wij werken. U zal zien dat wij het beste team zijn voor allerhande renovatiewerkenruwbouwprojecten, en grond- en rioleringswerken! Met Nijlense Bouwwerken bvba in Nijlen haalt u een team van allround professionals in huis!